EEN BETROUWBAAR ADRES VOOR UW APK-KEURING

Autobedrijf Emile Wooninck in Nijmegen is een RDW erkend apk keuringsbedrijf. U wilt uw apk uiteraard door een betrouwbaar en ervaren autobedrijf laten uitvoeren. Daarom gaat u naar deskundig garagebedrijf. Wij zorgen voor een uitgebreide apk-keuring van uw personenauto. Omdat wij een onafhankelijk bedrijf, zijn kunt u er zeker van zijn dat wij de apk-keuring eerlijk en snel voor uw verzorgen.

Bij een apk-keuring kijken wij naar de volgende onderdelen:

  • Verkeersveiligheid: remmen, banden, stuurinrichting, verlichting, wielophanging, schokdempers en carrosserie
  • Milieu: wat wordt er aan uitlaatgassen geproduceerd.
  • Registratie: Verbruikte brandstof en kentekenplaat, voertuigidentificatienummer en voertuigbewijs.
  • Bij dieselmotoren kijken wij naar de roetmeting
  • Bij benzine- en lpg-motoren kijken wij naar viergasmeting

APK WETTELIJK VERPLICHT DOOR RDW

De algemene periodieke keuring is een keuring van uw auto die eens per jaar door de RDW wordt voorgeschreven. In deze APK-check wordt uw auto gekeurd op milieu en technische onderdelen. Deze wettelijke verplichting moet ervoor zorgen dat alle in Nederland rijdende auto’s veilig zijn. Dit wil overigens niet zeggen dat uw auto het hele jaar gegarandeerd zonder problemen blijft. De apk is immers maar een momentopname.

LAAT TIJDIG UW APK-KEURING DOEN

Wij adviseren dat u uw auto tijdig laat keuren voor de apk. Meestal krijgt u hiervan bericht van het RDW. Bent u te laat voor uw apk-keuring loopt u kans op een boete. Wanneer u de apk laat uitvoeren dient u uw kentekenbewijs mee te nemen en aan het keuringsbedrijf te overhandigen. Als wij de apk voor u hebben uitgevoerd krijgt u van ons een keuringsrapport. U krijgt dit ook als uw auto wordt afgekeurd. Het rapport moet u goed bewaren en altijd bij u hebben tijdens het rijden.

APK IN COMBINATIE MET KLEINE BEURT

Autobedrijf Emile Wooninck in Nijmegen verzorgt uw apk op afspraak. Indien gewenst is er de gelegenheid hierop te wachten. Wij hanteren een scherp tarief voor onze apk. Eventueel kunt u uw apk-keuring ook combineren met een kleine beurt. Zo weet u zeker dat uw auto al het juiste onderhoud heeft gehad en u snel en veilig de weg op kunt. Neem snel contact op voor een afspraak.

© Copyright 2016 Autobedrijf Emile Wooninck. Deze website is gehost en gemaakt door Webplace4u uit Bennekom.