Fris werkende airco erg belangrijk

Er is niets zo belangrijk als een fris werkende airconditioning in de auto. Het geeft u een comfortabel gevoel en laat u vrij ademen. Daarbij houdt de airco u koel in de zomer en zorgt voor condensvrije ramen in de winter. Het is daarom belangrijk om de airco van uw auto regelmatig te laten nakijken en schoon te maken. Hiervoor kunt u terecht bij Autobedrijf Emile Wooninck in Nijmegen. Wij zijn gespecialiseerd in auto airconditioning en leveren service voor alle automerken.

Laat uw airconditioning goed onderhouden

Het is verstandig uw airco een maal per jaar te laten nakijken en het koudemiddel bij te vullen. Ook is het aan te raden om bij bijvoorbeeld de grote beurt, de interieur- en pollenfilters te vervangen. Als uw airconditioning niet meer naar behoren werkt, kan het zijn dat het koudemiddel in het systeem niet meer voldoende aanwezig is. Door tijdig een onderhoudsbeurt aan het aircosysteem uit te voeren, kunnen wij kijken of dit het probleem is. In dat voorkomende geval zullen wij de airco vullen.

Contact opnemen?

Uw autoschade snel en betrouwbaar verhelpen? Autobedrijf Emile Wooninck Nijmegen levert snel service voor alle automerken. Van onderhoud tot reparatie en apk.

AIRCONDITIONING ONDERHOUD BESPAART REPARATIEKOSTEN

Een goede jaarlijkse onderhoudsbeurt van de airco voorkomt dat deze kapotgaat. Een nieuw systeem is een erg kostbare aangelegenheid. Autobedrijf Emile Wooninck voert het onderhoud uit voor scherpe tarieven. De kosten van airco-onderhoud zijn altijd kleiner dan het moeten aanschaffen van een heel nieuw systeem. En het maakt niet uit hoe vaak u de airconditioning gebruikt. Het onderhouden van de airco, voorkomt een hoop problemen. Een slecht werkende airco heeft bovendien een negatief effect op het brandstofgebruik van uw auto.

Deskundig reparatiebedrijf voor uw auto

Zijn er toch reparaties aan uw airconditioning nodig dan kunt u zeker bij ons terecht. Wij hebben ervaren monteurs in huis die alles weten van aircosystemen. Ongeacht het merk auto. Als universeel autobedrijf kunnen wij elk systeem repareren en onderhouden. En het maakt niet uit hoe vaak u de airco gebruikt. Wij adviseren echter het systeem het hele jaar door te gebruiken. Het circuleren van het koudemiddel houdt het systeem namelijk soepel. Dus neem snel contact op en maak een afspraak.