Specialist in autoreparatie

Autobedrijf Emile Wooninck in Nijmegen is de specialist op het gebied van autoreparatie. Wij repareren elke auto, ongeacht het merk. Wij zijn een universeel autobedrijf waar u met al uw problemen met uw personenwagen terechtkunt. Of het nu gaat om een kleine schade of een grote autoreparatie. Als u deze laat uitvoeren bij Emile Wooninck, weet u zeker dat uw auto weer loopt als een zonnetje. Daarbij kunt u ook altijd rekenen op een kundig en vrijblijvend advies.

Kleine autoreparatie direct uitgevoerd

Heeft u een kleine reparatie aan uw auto? Komt u gerust meteen even langs, onze vriendelijke en behulpzame monteurs zorgen ervoor dat u snel weer kunt rijden. Wij repareren kleine mankementen direct. Voor een grotere autoreparatie kunt u een afspraak maken. Wij helpen u dan zo snel mogelijk weer de weg op. Omdat we een universeel autobedrijf zijn, hebben we niet meteen alle onderdelen op voorraad. Maar eenmaal snel besteld hebben wij dit ook snel in huis. Een grote reparatie aan uw auto hoeft daarom ook niet lang te duren.

Contact opnemen?

Uw autoschade snel en betrouwbaar verhelpen? Autobedrijf Emile Wooninck Nijmegen levert snel service voor alle automerken. Van onderhoud tot reparatie en apk.

Met vlotte service snel weer op weg

Wij hebben een grote liefde voor auto’s. Dit geldt voor al onze monteurs. Daarom staan wij bekend om onze goede service en hebben wij een hoge klanttevredenheid. Wij snappen namelijk heel goed dat uw auto een belangrijk bezit is en dat deze altijd moet kunnen rijden. Wij leveren daarom niet alleen vakwerk, maar ook een snelle service om u snel weer de weg op te helpen. Daarbij leveren wij hoge kwaliteit auto-onderdelen.

Heldere prijsafspraken zonder nare verassingen

Een goed contact met de klant vinden wij erg belangrijk. Per slot van rekening wilt u betrouwbaarheid en weten waar u aan toe bent, als u bij ons komt voor een autoreparatie. Daarom zorgen wij altijd voor heldere prijsafspraken en zullen wij er alles aan doen om te voorkomen dat u achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. Autobedrijf Emile Wooninck in Nijmegen staat bekend om een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.