AUTOMAATBAK SPOELEN OF FLUSHEN

Autobedrijf Emile Wooninck in Nijmegen verzorgt het onderhoud van alle merken personenauto’s. Wij zijn met name gespecialiseerd in het spoelen of flushen van uw automatische versnellingsbak. Uw automaatbak spoelen is een dienst die wij preventief verzorgen, maar die ook kan helpen bij problemen met het schakelen. Vervuiling in de automaatbak kan leiden tot vervelende problemen:

Problemen die u kunt ondervinden met het schakelen zijn:

  • Weigeren van de versnellingsbak
  • Het slecht schakelen van de versnellingsbak
  • Bonken
  • Wisselend toerental
  • Verhoogd brandstofverbruik
  • Slippen

PREVENTIEF AUTOMAATBAK SPOELEN

Uiteraard kunnen wij niet altijd garanderen dat deze klachten worden verholpen door het spoelen van de automaatbak. Omdat die in sommige gevallen al te laat gebeurd en slijtage in de versnellingsbak al te ver is ingezet. Vandaar dat wij adviseren om preventief te laten spoelen, zodat u vervelende en dure reparaties aan uw versnellingsbak kunt voorkomen. Wilt u advies over het aantal kilometers dat u kunt rijden voordat uw automaatbak gespoeld moet worden? Neem dan contact op.

AUTOMAATBAK SPOELEN VOOR ELK TYPE AUTOMERK

Het automaatbak spoelen gebeurd met een speciale machine die wij op de auto aansluiten. Hiermee spoelen wij de vervuilde versnellingsbak-olie uit de leidingen en vervangen deze voor nieuwe atf-olie. De automaatbak spoelen kunnen wij voor elk type automerk. Bent u benieuwd naar de kosten van het flushen van uw versnellingsbak? Neem dan contact op, wij doen vrijblijvend een prijsopgave.

© Copyright 2016 Autobedrijf Emile Wooninck. Deze website is gehost en gemaakt door Webplace4u uit Bennekom.